KSV Rumbeke 3 - 0 KFC Moen

Wedstrijd Beloften op vrijdag 29 september 2023 om 20:00

Verslag wedstrijd

Vrijdagavond 29 september 2023 mochten we KFC Moen ontvangen op het Rumbeekse Sportpark. Nadat we 2x zwaar onderuit zijn gegaan, hadden onze KSVR-Boys goesting om nog eens de volle buit te pakken. Op papier zou het nu misschien wel moeten lukken voor de drie punten te pakken.

KSVR kon vanaf het begin hun stempel drukken, amper na 5 minuten was er de eerste grote kans voor KSVR. Jammer genoeg werd het net niet. Beide ploegen wilden resoluut de aansluitingstreffer scoren. Beide defensies werden op de proef gesteld. De eerste helft verliep met een sneltempo voorbij. KSVR kreeg kort voor de rust een vrije trap voorgeschoteld. N. Dhont kon het leer tegen de deklat knallen. Op slag van rust kon M. Callebert de verlossende 1-0 tegen de netten prikken.

In het begin van de tweede helft nam Moen de wedstrijd beetje in handen. KSVR knokte, maar Moen bleef dreigen. In minuut 56 vrije trap voor Moen, maar onze goalie J. Vanluchene kon met een geweldige redding zijn netten proper houden. KSVR efkes wakker geschud en huppe KSVR nam geleidelijk aan de wedstrijd terug in handen. In minuut 77, vrije trap voor KSVR, E. Staelens nam deze vrije trap voor zijn rekening. Het lukte hem niet in één tijd maar in de rebound knalde E. Staelens de 2-0 tegen de touwen. Kort erna kon E. Lefevre een heerlijke assist richting M. Callebert geven, M. Callebert vlamde het leer tegen het doelkader. Vlak voor de affluiten werd M. Callebert het laantje in gestuurd en hij kon koelbloedig de eindcijfers in het mandje droppen (3-0).

Proficiat boys voor jullie prestatie, meer dan dik verdiend. Volgende week zaterdag 7 oktober 2023 gaan we richting KSK Geluwe om 15u.